Európán belül rendkívül nagy áruforgalom bonyolódik le nap mint nap. A lakosság igényei egyre csak növekednek, ennek kielégítése érdekében, a kereskedelmi és szolgáltató vállalatok igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni. A cél, hogy a vevők sohasem szenvedjenek semmiben hiányt, mindig legyen elegendő választék a polcokon. A nemzetközi fuvar árak alakulása több tényezőtől függ.

A legalapvetőbb költség a távolsághoz köthető, ehhez jönnek hozzá az olyan dolgok, mint az útdíjak, a különféle engedélyek, na meg persze az sem mindegy, hogy milyen jellegű áru szállításáról van szó. A nemzetközi fuvar árak összességében kedvezőnek mondhatóak, ugyanis az Europa-Road Kft. mindent elkövet azért, hogy a versenytársakhoz képest alacsonyan tudja tartani a tarifáját.

A fuvarozó vállalatnak már 15 éves tapasztalata van ebben a szakmában. Minden dolgozó képzett és felkészült. A nemzetközi fuvar árakat rövid időn belül ki tudják számolni. Minden eset azonban más és más, ezért mindegyik megrendelő egyedi díjszabásra számíthat.