Ahogy múlik az idő és fejlődik a technológia, az elektronikai készülékek is egyre-másra vedlik le a bájos, mégis zavaró hibáikat. Tökéletes példa erre a telefonok kábelének az elhagyása, ami valljuk be, nemcsak kényelmi, de esztétikai értékeket is hordoz. A Panasonic üzenetrögzítős vezeték nélküli telefon modern darab, bármilyen szempontok szerint is vizsgáljuk azt.

A felhasználóbarát készülék fehér háttérvilágítással bíró LCD kijelzőt kapott, így a sötétben sem okoz problémát az alkalmazása A készülékben akár 120 darab név és az ahhoz tartozó szám is elfér, így nem kell külön bepötyögnünk a hívni kívánt telefonszámot, ami rengeteg időt takarít meg nekünk.

A zajcsökkentő funkcióval ellátott telefont személyre szabhatjuk és kényelmesen válogathatunk a több mint 30 polifonikus és 10 darab csengőhang közül, kiválasztva azt, amelyik a legkellemesebb a fülünknek. A Panasonic üzenetrögzítős vezeték nélküli telefon több mint egy mutatós kommunikációs eszköz, hiszen akár ébresztőóraként is hasznosíthatjuk azt.