Selected
Selected

A férfi nem képviselőinek többsége nem rendelkezik stílusérzékkel, így a számukra nagyon nehéz megfelelően öltözködniük, hiszen az elavult szokásokhoz ragaszkodnak. Fontos, hogy ma már egy férfi öltözködése legyen magabiztos és elegáns, így tud bizalmat kelteni, nemcsak a munkahelyén, de a magánéletében is.

A Selected divatos ruhái éppen ezért is lesznek nagy segítségünkre. Egy jó megjelenésű férfi már azonnal sikert arat, így hatással bír a környezetre is. A kényelmes és elegáns Selected ruháknak köszönhetően, sokkal nyitottabb személyiség válthat belőle.

A különböző szabású ingek egyre sikeresebbek a hazai férfiak körében is. Vannak, akik ragaszkodnak a klasszikus vonalakhoz, pedig azoknak is csak ajánlani tudjuk, hogy próbálják ki a Selected ing kollekcióját. A hagyományos szabású ingek nem is állnak jól mindenkinek, ezt inkább azoknak szokták ajánlani, akiknek pocakjuk van.

A karcsúbb férfi számára egy elegáns, derékban szűkített ingtípust kell választaniuk. Ezeket, akár kitűrve is lehet hordani.