A serpenyőket kimondottan úgy tervezik meg, hogy számos finom ételt lehessen bennük készíteni. A rántottától kezdve a pörköltszaftokon át egészen a pecsenyékig, nagyon sok ínyenc falatot állíthatunk elő a segítségükkel. Azonban a szeletsütő kimondottan hússzeletek gyors előkészítésére való, tehát a rare és médium rare steak kedvelői minden bizonnyal gyakran használnának ilyet.

A többi serpenyőhöz képest ennek a típusnak sokkal vékonyabb az aljzata, aminek köszönhetően hamar átmelegszik, és lehetőség van a húsok gyors kérgesítésére, a belső rész pedig szaftos marad. Létezik olyan márkás szeletsütő is a kereskedelemben, aminek a nyele eltávolítható, ennek köszönhetően pedig sütőbe is be lehet tenni.

Így akár előre bepácolt csirke, bárány, disznó vagy marhaszeleteket is megsüthet egyben. Látogasson el az internetes oldalunkra és rendeljen egy minőségi szeletsütőt, ami még ajándéknak is remek választás! A szeletsütő tisztítása nagyon egyszerű, más edényekhez hasonlóan mosogatószerrel és szivaccsal lehet eltüntetni az ételmaradványokat, szennyeződéseket, de a mosogatógépbe is nyugodtan betehető.