Mi az: apró, különleges, egyedi? Ha a Thomas Sabo charm jutott az eszünkbe, akkor igazunk van. Ennek a terméknek a furcsasága, hogy nem kifejezetten ékszer, mégis közöttük találjuk meg.

A charm szó arra utal, hogy más termékekkel kombinálható, úgymond medálként működik. Képzeljük el, hogy van a birtokunkban egy örökölt lánc, aminek az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint az új láncoké. Azonban kicsit egyszerű, esetleg régimódi, vagy éppen nincs benne semmi különleges.

Ilyenkor az egyik lehetőségünk a medál beszerzése. Miért érnénk be bármivel? Napjainkban több márka is készít saját charmokat, amiket a cég termékeivel lehet kombinálni.

A Thomas Sabo charm azonban eltér ettől, mivel úgy lett megtervezve, hogy más márkákhoz is passzoljon. Nyugodtan megvehetjük a régi nyakláncunkhoz vagy a kedvenc karkötőnkhöz. Ráadásul a felhelyezése könnyű és kényelmes, így akár egy kézzel is megoldható. Az elérhető figurák között találunk egyszerű köveket, de bonyolult és összetett formákat is. A Thomas Sabo charm mindenképpen jó vétel.