Turan
Turan

Egy olyan multinacionális cég, amit 65 évvel ezelőtt alapítottak meg, bizonyára már rendelkezik azzal a kellő tapasztalattal, amely a piac elvárásainak kielégítéséhez szükséges. A Turan egy törökországi gyár, amely mezőgazdasági gépek, kellékek és eszközök előállításával foglalkozik. Magyarországon mindeddig nem volt igazán ismert, viszont a gigafarm.hu internetes áruházban most lehetővé vált a Turan gépek megvásárlása.

Az oldalon van több termék is ettől a gyártótól, és az ajánlatok nagyon sok magyar földművesnek igencsak vonzóak lehetnek. A tengelyes pótkocsik különböző teherbírással és felszereltséggel most rendkívül kedvezményesen szerezhetők be a honlap kínálatából. Attól függően, hogy kinek, mik az igényei, megrendelhető 1, 2 és 3 tengellyel rendelkező Turan pótkocsi is.

A weblapon lévő árak fixek, tehát semmiképp sem alkuképesek, mert vadonatúj eszközökről van szó. A vásárlás oly módon kezdeményezhető, hogy fel kell keresni az eladóhely ügyfélszolgálati munkatársait az online felületen található elérhetőségek valamelyikén keresztül. Amint minden egyes részlet letisztázódott az adott Turan gyártmánnyal kapcsolatban, akkor már semmi akadálya nem lehet a vásárlásnak.

A szakértő kollégák megadnak minden szükséges tájékoztatást a termékeket és azok alkalmazását illetően. A Turan pótkocsi remek vétel lehet, bármelyik méretre esik az ügyfél választása. A török nagyüzem által gyártott mezőgazdasági gépeket és tartozékokat egyaránt a megbízhatóság és a strapabírás jellemzi. Érdemes hát időt szánni a megismerésükre, ha valaki igazán minőségi földművelési eszközt vásárolna magának.