A gin az egyik legkedveltebb szeszesital a világon, valójában egy tiszta gabonapárlat, ami a boróka nélkül a vodkához hasonlít a legjobban. A britek nemzeti itallá tökéletesítettek a gyarmatosítás során szerzett fűszerek finomhangolásával, így az itáliai borókával készült italt ma már mindenki ismeri és szívesen fogyasztja.

A gin ár eléggé ingadozó, attól függően, hogy aromájában mennyire széles palettán mozog. Az egyszerűbb változatok ugyanúgy megtalálhatóak nálunk, mint az ismertebb gyártók termékei. A legismertebb ginek a Gordon’s, Beefeater, Bombay és a Tanqueray.

Webáruházunkban a gin ár attól is függ, hogy milyen csomagolást választ. A hétköznapi vagy ünnepi fogyasztásra szánt változatok olcsóbbak, mint azok, amelyeket díszdobozban, pohárral vagy anélkül, de mindenképp ajándékként forgalmazunk.

Ezekkel főnököknek, férfi családtagoknak lehet kedveskedni úgy, hogy ugyanakkor nem kell nagyon mélyre nyúlni a zsebbe. Természetesen a gin ár eltérhet az erősségtől is, viszont 45%-nál magasabb alkoholtartalmú fajtát nem nagyon lehet találni a kereskedelemben.