Aligátorfűrész
Aligátorfűrész

Minden mesterember a precíz munka híve. Ha Ön asztalos, akkor az aligátorfűrész nélkülözhetetlen kellék lehet a szerszámgép készletéből. Az elefantszerszam.hu webshop egyéb faipari gépeket is forgalmaz, tehát mindent megtalálhat, ami a szakmájához szükséges lehet.

Az aligátorfűrész egyik sajátossága, hogy a két fűrészlap egymással ellentétes irányban mozog, így nincs esély rá, hogy a megmunkálandó anyag valahogyan elmozdulhasson a vágás ideje alatt. Hosszú élettartamához nagyban hozzájárul a porvédett hajtómű. A fűrészlapok könnyedén és gyorsan cserélhetőek, ezért semmiképpen nem kell sokáig állnia a munkának. Kialakítása felhasználóbarát, kényelmes gumibetétes fogantyúkkal rendelkezik. A nagyteljesítményű szerszám nem ajánlott hobbi barkácsolóknak, ugyanis túl komoly teljesítménnyel bír ahhoz, hogy nem szakavatott kézbe kerüljön.

Az aligátorfűrész a többi termékhez hasonlóan, roppant egyszerűen megrendelhető a webáruházból. A kiszállításra sem kell sokáig várnia, így a vásárlás után hamarosan már meg is kezdheti a vágási munkálatokat.