Az illatszerek piaca folyamatosan fejlődik, a híres márkák minden évszakban egyre több illatot kínálnak a vásárlóknak. A legszélesebb választékot természetesen a női parfümök kategóriája tartalmazza, ahol több ezer pozíció képviselteti magát. Az illatszerek világa annyira változatos, hogy nagyon egyszerű eltévedni.

Az új kompozíciók kiválasztását mindenekelőtt az aromák osztályozásának ismerete segíti elő. A női parfümök abszolút bármelyik képviselőjének illata három szakaszból tevődik össze: fej-, szív- és alapjegyek. A fejjegyek általában elég gyorsan elpárolognak a bőrről, körülbelül 15-20 percig érezzük. Ezután a szív összetevők lépnek a színre, amelyeket több órán keresztül érezhetünk és elég telítettek.

Végül az alapvető akkordok bontakoznak ki, amelyek további néhány órával meghosszabbítják a kompozíció élettartamát. Az online áruházban elolvashatja a vásárlói értékeléseket, ahol sok hölgy részletes visszajelzést ad az egyes női parfümökről. Ezután megrendelheti azt az illatot, ami nem okoz majd csalódást.