Infraszauna
Infraszauna

Nincs annál kellemesebb dolog a fárasztó munka után, mint eltölteni néhány percet egy szaunában. A melegben ugyanis az izmok jobban ellazulnak, így kipihenten, felfrissülten hagyhatjuk el a kabint. Az infraszauna a kisebb lakásokba is beszerelhető, mert nem foglalnak nagy helyet, bár az is igaz, hogy több változatuk is létezik.

Ha társaságot is szeretnénk a szaunázás közben, akkor választhatunk két-, három- vagy négyszemélyes kabint is. A többszemélyes infraszauna kialakítása során ügyeltek arra, hogy mindenkit egyenletes sugárzás érjen.

Az infravörös fény behatol a bőrréteg alá és ott fejti ki jótékony hatását. Így a kabin levegője nem melegszik 30-35 Celsius fok fölé, ezért azok is bátran kipróbálhatják, akik nem tudják elviselni a hagyományos finn szauna fullasztó melegét.

Az infraszauna az interneten is megvásárolható és használata éppen olyan egyszerű, mint a beszerzése. A kabin falán elhelyezett érintőpanelek segítségével beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet és szaunázásra szánt időt is. Élvezze Ön is az otthonában az infraszauna előnyeit!