Infraszauna

Mindenkinek időt kell szánnia a kikapcsolódásra, különben teljesen kimerülnek a tartalékai. Az infraszauna fantasztikus lehetőséget nyújt a pihenésre, tehát próbát kell vele tenni. Ma már otthonra is megrendelhető.

Igazán élvezetes lesz a benne történő üldögélés egy nehéz napot követően. Az infrasugarak megemelik a test hőmérsékletét, ami ezáltal izzadni kezd. A meleg jó hatással van a lélekre is a téli időszakban. A méreganyagok távozását követően sokkal szebbé válik a bőr.

A nőknél elmúlik a narancsbőr, illetve leolvad néhány kiló. Az infraszauna kiváló választás, ha a célt az immunrendszer erősítése jelenti. Az érfalak szempontjából szintén profitálni lehet a melegben történő üldögéléssel. A légúti betegségek tünetei enyhülhetnek a párás forróság hatására.

Sokat számít, hogy hány fokon történik a Hemlock fenyőből készült infraszauna használata. A legtöbben 52 °C körüli hőmérsékleten üzemeltetik. Az sem jelent gondot, ha valaki ennél alacsonyabb vagy magasabb értékre vágyik, mert a beállítása nagyon egyszerű.