Ahogy melegszik az idő és közeledik a nyár, egyre többen vágyakoznak egy kis csobbanásra, ami az elmúlt évek fejlesztéseinek hála, az otthon kényelmében is megtehető. Ehhez mindössze egy felfújható vagy fémvázas minőségi Intex medence szükséges, ami már prémium, vagyis megerősített falú változatban is kapható. Sokan ennél nagyobb térre vágynak, azonban elsősorban a kisgyermekeseknek tehetnek nagy szolgálatot a könnyen és gyorsan kezelhető kivitelek.

Gondoljunk csak bele, hogy egy olyan család esetében, ahol több kisgyermek van, mennyi időbe és készülődésbe telik, mire el tudnak indulni a strandra, ahol esetleg még az otthon kényelmét is nélkülözni kell.

Nem beszélve arról, hogy egy több fős családnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha strandra készül, különösen, ha még fogyasztani is szeretne valamit. Bár az Intex medence, víz szempontjából gondoskodást és törődést igényel, elsajátítása nem nagy ördöngösség és némi odafigyeléssel bárki megtanulhatja, cserébe kötöttségek nélkül élvezheti a fürdőzés élményét.