Thomas Sabo karóra
Thomas Sabo karóra

Sokat gondolkozik azon, hogy mi is lehetne a születésnapi, évfordulós vagy karácsonyi ajándék? Egy szép Thomas Sabo karóra ajándékdobozban, és garantált a siker s az öröm. Sokan azt gondolhatják, hogy a karóra kiment a divatból, és olyan elcsépelt ajándék, pedig ez egyáltalán nem így van.

Egy elegáns karóra mindig jó választás lehet, hiszen a trendek elég gyorsan változnak, így biztosan nem történik meg, hogy ugyanazt kapja az illető, amit ezelőtt pár éve. Amellett, hogy szépek, igen hasznos kiegészítők is, nem kell folyton a telefonunkat elővenni, hanem egy gyors pillantás a csuklóra, és már láthatjuk is, mennyi a pontos idő.

A Thomas Sabo karóra legújabb kollekcióját tekintheti meg a www.divatekszerbolt.hu weboldalon. A kollekció egyaránt tartalmaz női és férfi karórát. A női karóráknál a szín és a forma nagyszerűen kiegészíti egymást, finomság és elegancia párosul,

a rózsaarany és a fehér krokodil dombornyomású bőr szíj kölcsönösen kiemelik egymást. Míg a férfiaknál a klasszikus elemek az új trendekkel párosulnak.