Teljesen tanácstalan és nem tudja, hogy melyik állateledelt válassza, mivel a kedvence szürke hétköznapjait valódi ünnepnappá akarja varázsolni, miközben az megfelel a természetes táplálkozás igényeinek is? Tekintse meg a friss alapanyagokból készült Profine kutyatáp fajtákat, amelyek a kutyák természetes fejlődését irányozzák elő!

A termékcsaládokban a bárány, a csirke és a hal is megtalálható. A zöldségek és a gyümölcsök hozzáadása szintén megkülönböztető jellemzője a különféle fajtájú és korú állatoknak szánt Profine kutyatápoknak, mivel a fő összetevőik állati eredetűek. A különböző kiváló minőségű alapanyagok az állati fehérjék fontos forrásai.

Azonban az emésztőrendszer működésének javítása érdekében, ásványi anyagokra, vitaminokra és rostokra is szükség van. A márka száraz eledelei természetes, ízletes és optimális táplálékok, amelyek hosszú és egészséges életet garantálnak a kedvencének. A Profine kutyatáp környezetbarát és egészséges összetevők felhasználásával készül, speciális technológiák révén.