Baroque Hostel
Baroque Hostel

Unod már a hagyományos szálláshelyeket és inkább valami különlegesre vágysz? Ha igennel feleltél a kérdésre, akkor vess egy pillantást a Baroque Hostel oldalára a http://baroque.insta-hostel.com/ címen, mert elképzelhető, hogy ez a szállás elnyeri majd a tetszésedet!

A kicsi létesítmény Budapest hetedik kerületében van, ahonnan nem lesz nehéz a főváros felfedezése. A Baroque Hostel jó értékelést kapott a korábbi turistáktól, ezért bátran utánanézhetsz ennek a szálláshelynek.

Nincs gond a tisztasággal, mivel a személyzet tagjai nagy hangsúlyt fektetnek erre a tényezőre. A http://baroque.insta-hostel.com/ oldal szerint, a hely alapjában véve csendes, azonban előfordulhatnak olyan időszakok is, amikor egyszerre többen is megszállnak a Baroque Hostelben.

Az értékelések alapján nincs gond a biztonsággal, tehát nem jelent gondot, ha teszel egy próbát ezzel a szálláshellyel. Mindenképpen nézegesd meg a képeket a http://baroque.insta-hostel.com/ oldalon, mert fantasztikusan néz ki ez az aranyos kis budapesti hostel!