BeSafe gyerekülés

Egyetlen szülő sem akarja, hogy a gyermekének valamilyen baja essen autózás közben. Pedig az utakon gyakran történnek balesetek, éppen ezért fel kell készülni minden eshetőségre.

A BeSafe gyerekülés nem okoz csalódást a biztonság szempontjából. Mivel ötpontos övvel rendelkezik, ennélfogva könnyen a kicsi testéhez lehet alakítani. Az ütközési energiákat képes levezetni, tehát jóval kisebb a sérülés veszélye. Az öv képes akkor is helyén tartani a gyermeket, amennyiben borulásos baleset történik.

A BeSafe gyerekülés a vállaknál, a csípőnél, illetve a medencénél nyújt védelmet. Kisebb és nagyobb csemeték esetén is sort lehet keríteni a megvásárlására.

A gyerekulesszakaruhaz.hu webshop kiváló kiindulópontot jelent, tehát a szülők lehetőleg itt válogassanak! A kínálat biztosan elnyeri majd a tetszésüket. Rengetegféle kategóriában keríthetnek sort a megrendelésre. A BeSafe gyerekülés kizárólag menetiránnyal megegyezően beszerelhető változatban készül, ugyanis a cég szakértői ezt tartják biztonságosabbnak.