Az agyunk tornáztatását nem lehet elég korán elkezdeni és sohasem szabad abbahagyni. A kicsik szürkeállományának a fejlesztésére kiváló a Brainbox nevű társasjáték. A kicsik imádnak tanulni, új dolgokat megismerni, azonban a játszás számukra az elsődleges tevékenység.

Manapság már szerencsére egyre több az olyan játék, amelyik készségfejlesztő jelleggel bír, miközben roppant szórakoztató. A memória fejlesztő, ismeretterjesztő, kvíz játékok már az egészen kicsik kedvencei közé tartoznak, hiszen általuk rengeteg fontos dologgal megismerkedhetnek. A Brainbox megtalálható rengeteg témakörben, 3+, 5+ és 8+ korosztályban.

Megismerteti a lurkókat a színekkel, állatokkal, a világ városaival, de olyan fogalmakba is bevezeti őket, mint a közlekedés vagy a matematika. A Brainbox akármikor kiváló elfoglaltság, egy hosszabb autózást pedig kifejezetten élvezetessé tesz, hiszen van amivel lefoglalja magát a gyermek. Készségfejlesztő, szórakoztató, ráadásul az aranyos, színes illusztrációi gyorsan megragadják a kis tanulók figyelmét.