Budapesti fesztiválok
Budapesti fesztiválok

Magyarország turisztikai vonzerejét egyre jobban növelik a nemzetközi turistákat is bevonzó programok. Ezek közül is kiemelkedő szerepet töltenek be a budapesti fesztiválok, melyek akár fél milliós nagyságrendű tömeget is képesek megmozgatni. A rendezvények palettája változatos, nemcsak a fiatalok, hanem minden más korosztály is megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt.

A budapesti fesztiválok között találunk motor-, gasztronómiai-, könyves- vagy akár egészségi témára alapozó fesztivált és persze zenei rendezvények kavalkádját is, melyek közül kiemelkedő a kontinens egyik legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Válogathatunk világzenei, rock, zenei felfedezetteket felvonultató, techno, pop és sok más budapesti fesztiválok közül.
A fesztiválok többségén a szerevezők törekednek a családbarát programok és helyszínek kialakítására is, ahol nemcsak a nagyok, hanem a kicsik is megtapasztalhatják milyen fesztiválozni. Budapesten nemcsak családbarát, hanem pénztárcabarát fesztiválok közül is választhatnak az érdeklődők.