Karácsonyi ajándékok cégeknek, vállalkozásoknak
Karácsonyi ajándékok cégeknek, vállalkozásoknak

Ön cégvezető és nem tudja még eldönteni, hogy az év végi céges ajándékozásra milyen termékeket válasszon? A válasz egyszerű! Nálunk ezer és még annál is több reklámajándék közül választhatja ki cégének megfelelőt!

Amennyiben még most is hezitál, jó tudni, hogy általában milyen szempontok szerint választanak a cégek karácsonyi ajándékot. Vannak, akiknek fontos az ár, az érték már kevésbé. Ebben az esetben megelégszenek az apróbb, egyszerűbb termékekkel, amelyek kimerülnek a karácsonyfadísz, az egyszerűbb használati tárgyak és ruházati termékek (sapka, sál, kesztyű, póló) ajándékozásával.

Más esetekben már sokkal összetettebb a céges ajándékozási hajlam. A különböző szinteken dolgozók más és más típusú, értékű ajándékot kapnak, amibe már az elegánsabb, értékesebb ajándékok is beleférnek, például egy gravírozott elegáns tollkészlet, egy gravírozott díj, a legjobban teljesítő munkatársnak. Természetesen itt sem elhanyagolható, hogy az ajándékok választásakor mennyire fontos lehet az összetartozást, a lojalitást erősítő termékek választása. Ebbe már belefér a gyenge humor, a szórakozás lehetősége is, hisz év végén egy megérdemelten hálás korszakot zárnak a cégek, a dolgozók az utolsó záró ünnepségen egy kicsit elengedhetik magukat. Az egész évi feszített munkatempót pedig felválthatja egy kis lazítás, aminek megkoronázása az ajándékozás.

A karácsonyi céges ajándékok természetesen nem csak a cég dolgozóinak és vezetőinek szólhatnak, hanem üzletfeleknek, ügyfeleknek, partnereknek, vásárlóknak, megrendelőknek, hisz ők is hozzájárulnak rendeléseikkel a céges bevételhez, a cég életéhez. Érdemes rájuk is gondolni egy-egy jól irányzott reklámajándék kiválasztásával.