Egy 18V-s modellel már szinte minden területen el lehet boldogulni. Bár az autó kerekét még az egyszerű akkus csavarbehajtók segítségével nem fogjuk lecserélni, azonban számos barkácsfeladat közben megállják a helyüket. Elég csak belegondolni, hogy mennyire időigényes lenne egy fakerítést kézi csavarhúzóval összeszerelni.

Biztos, hogy a végén borogathatnánk a csuklónkat az erőltetés miatt. Viszont, a mai modern csavarbehajtók használata közben nem kell megerőltetnünk magunkat. Csak beállítjuk a forgási irányt és meghúzzuk a ravaszt. A fordulatszám, illetve az erősségi szintet is be lehet állítani.

Ez azért olyan előnyös, mert a különféle anyagok esetében más szintű erőre van szükség a csavarok behajtásához. Ha túl erősre állítjuk, akkor megszaladhat a menet, ezért új furatot kell készíteni. A csavarbehajtók sokoldalú szerszámok, amelyek fúrószárral is használhatóak. Ezáltal fát, műanyagot és még fémet is fúrhatunk a segítségükkel. Hogyha nem szeretnénk megszakítani a munkát, akkor érdemes egy dupla, esetleg tripla akkus változatot választani.

Amíg az egyik akkut használjuk, addig a másik töltődhet. Természetesen ilyenből is akad a keziszerszamshop.hu kínálatában, ezért fontos rendelés előtt elolvasni az adott termék leírását. A kitűnő Makita modellek mellett, megtalálható a legalább olyan közkedvelt és megbízható HiKoki is. Egy profi szakember valószínűleg érzékeli a különbséget az ilyen minőségi csavarbehajtók között, de egy átlagfelhasználónak minden bizonnyal megfelel mindkét változat.