Csavarodásmentes tömlő

Az öntözés, locsolás nagyon hasznos és fontos dolog, hiszen a kertben ezzel a módszerrel tarthatjuk életben növényeinket. A víz megfelelő helyre történő juttatása jellemzően valamilyen csövön vagy tömlőn keresztül történik.

A csavarodásmentes tömlő olyan kényelmet és biztonságot nyújt, ami komoly vesződségektől óvja meg a használóját. Biztosan Ön is került már olyan helyzetbe, amikor akár autót mosott, akár a kertben locsolni szeretett volna, hogy amikor kihúzta a slagot, az megcsavarodott, és ezzel elzáródott a víz útja. Ilyenkor vissza kell sétálni és kibogozni azt. Ez a probléma most már megoldódott a csavarodásmentes tömlő révén.

Hiszen ezen túl bárhogy húzza, forgatja a slagot, az minden esetben kirúg és egyenes marad, így a víz áramlása akadálymentes lesz. A csavarodásmentes tömlő több méretben is kapható, jellemzően a ½” és 1” közötti méretben. A kertesontozes.hu webáruház kínálatában számos kiszerelés kapható, többféle hosszban. Látogasson el ide, és győződjön meg személyesen! Itt biztosan megtalálja azt, amire szüksége van.