Szeretné saját kezűleg elkészíteni a téli és nyári viseletének legfontosabb darabjait? Kötött vagy horgolt blúzokra vágyik, pulóverekre és sálakra, amiket bárkinek büszkén megmutathat, hogy bizony ezt Ön készítette? Ha nem akar konfekciót látni a gardróbban, akkor most itt a nagy alkalom, hogy egy-két horgolásminta elsajátításával valami egyedit és felülmúlhatatlant készítsen!

A Nordfonal honlapján rengeteg a horgolásminta, amit akár egyéni igényekre is átformálhat, inspirálódhat belőlük. Készíthet például őszi-tavaszi csíkos pulóvert raglán szabással, vagy téli változatot egyszínű fonalból, magasított nyakkal és csavart mintával a hasi részen. Akad olyan horgolásminta is, ami tökéletes a rövid ujjú tavaszi blézerhez vagy nyári sálhoz, legyen az akár egyszínű, akár színváltó vagy csíkos.

Mindenegyes kötés- és horgolásminta esetén a leírásban megtalálható a javasolt fonaltípus, hogy milyen méretű tűvel érdemes dolgozni. Adottak a szemek és a sorok száma, ezen felül még olyan hasznos információkat is meg lehet találni, mint például hány gomolyag szükséges egy adott modell előállítására.

A kiszemelt horgolásminta alatt javaslatként szerepel más-más, de hasonló adottságokkal rendelkező fonal is, esetleg horgoló- és kötőtű. Azonban érdemes az akciókat is vadászni, hiszen akár 30%-ot is spórolhat egy komolyabb rendelésnél. A vásárlások után hűségpontok járnak, amelyeknek a beváltásáról bővebben az oldalon lehet olvasni. Ha pedig kérdése van, a Nordfonal csapata mindig szívesen válaszol!