Mik azok a tulajdonságok, amelyek meghatározzák egy adott márka kiegészítőinek a megítélését? A divattáska fogalma változatos formavilágot takar, amit az évek múlása és a kollektív közízlés alakít.

Másnak örültünk 2019-ben és megint mást tartottunk szépnek 2020-ban. Az idei év divattáskái a külső jegyeikben egyébként visszanyúltak a 70’-es évek hippi korszakához. Nem ritka jelenség ez a divatvilág berkeiben, hiszen a korábbi korok jellegzetes jegyei sorra visszaköszönnek, persze megújulva és felfrissülve.

A retro irányzatok 2020-ban újra a reneszánszukat élhették, ami az öltözködés szinte minden területére rányomta a bélyegét. Idén az számított trendinek, ami élénk színekkel, meghökkentő formavilággal operált, a rojtokról és bojtokról már nem is beszélve.

A divattáska az idei esztendőben bohókás, bohém üzenetet közvetített és tette mindezt úgy, hogy közben az elegáns kisugárzása sem szenvedett csorbát. Abban az esetben, ha kedvünk támadt a vásárlásra, mindenképpen látogassuk meg a Táskaweb webshopot!