Purhab oldószer

Abban az esetben, ha nincs a birtokában egy minőségi termék, a megszilárdult purhab eltávolítása komoly fejfájást fog Önnek okozni. A prémium purhab oldószer megléte esszenciális, ha úgy szeretné eltávolítani a nem kívánatos anyagot, hogy annak a legkisebb nyoma se maradjon.

Szerencsére a Festékaréna webshopja erre is kitűnő megoldásokat kínál. Azonban, mielőtt vásárlásra adná a fejét, mérje fel a terepet a céljainak szempontjából! Az egy- és kétkomponensű termékeket más-más felületen lehet használni. Teljesen mindegy azonban, melyik purhab oldószerre esik a választása, abban biztos lehet, hogy a használata nem igényel különösebb szaktudást vagy gyakorlatot, csupán némi utánajárást.

A munka elkezdése előtt vegyen kézhez egy élesebb kést vagy spaklit, és óvatosan távolítsa el a hab nagyobb részét. Ekkor következik a purhab oldószer! Fújja be vele a letisztítani kívánt felületet, majd fél óra elteltével egy műanyag spatula segítségével, néhány mozdulattal, távolítsa el a maradék szennyeződést.