Éjszakám a nappalod - pályázat
Éjszakám a nappalod – pályázat

November 26-án kerül a mozikba az idei ősz legjobban várt magyar vígjátéka AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD. Az alkotás főszereplője a sztori szerint nem tud aludni, azaz éjszakai bagolyként rója az utcákat. Nappal dolgozik, éjszaka bulizik, és közben élvezi a kettős életét.

A produkcióhoz kapcsolódva a forgalmazók dizájnpályázatot hirdetettek, melynek értelmében a nevezőknek valami baglyosat kell alkotniuk, a fődíj pedig 500.000 forint. Ahhoz, hogy Tiéd lehessen, az impozáns fődíj nem kell mást tenned, mint november 24-ig feltölteni a film Instagram oldalára baglyos alkotások és ellátni az #azejszakamanappalod hashtaggel és közben figyelni a szavazatokat.

Az alkotások kapcsán nincsen semmiféle technikai megkötés, azonban a döntőbe jutás esetén a szállításról az alkotónak kell gondoskodni. Ezenkívül fontos, hogy nevezőként nyilvános legyen az Insta profilod. A verseny aktuális állásáról rendszeresen találsz majd infókat a film Facebook oldalán, szavazni pedig az első pályázati mű beérkezésétől számítva lehet. Az eredményhirdetés november 28-án lesz.