Fehérjében gazdag ételek
Kategória Egészség-életmód, Étel

A legjobb fehérje kell az egészséges életmódhoz

A Nutriversum egy olyan webáruház, ami mindenkinek eleget tud tenni, ha az egészséges életmód megvalósításáról van szó. A gondosan válogatott élelmiszerek alapozzák meg az egészséges étrendet és a gyakori mozgással egybehangolva, fitt testnek és egészséges szellemnek lehet Ön is a gazdája.

Bárki, aki a legjobb fehérje készítményeket keresi, ajánlott szemügyre vennie a webáruházban található állati és növényi eredetű, proteinben gazdag termékeket.

Kategória Étel

Tahini fehér árnyalatban

Számtalan olyan finomság létezik, amit még nem ismernek eléggé a magyarok. A tahini mostanában bukkant fel a köztudatban, a különleges ízének köszönhetően. Mivel a szezámmag felhasználásával készült, ezért biztosan sokaknak nyeri majd el a tetszését. A szószban többféle ásványi anyag és vitamin is található. Fontos kiemelni, hogy fitoösztogén is van benne.

Képes igen rövid időn belül felszívódni, illetve az emésztése sem túlzottan megterhelő. A bulkshop.hu internetes áruházba kell ellátogatnia annak, aki kacérkodik a kipróbálásának gondolatával. Most 500 grammos kiszerelésben rendelhető meg, üveges változatban. A színe fehér, az állaga kissé a majonézére hasonlít. A tahini remek választás lehet a különleges családi vacsorák alkalmával, hiszen vélhetően sokaknak el fogja nyerni a tetszését. A hagyományos ízeket kedvelők sem fognak benne csalódni.

Kategória Étel

Ha drágának találja a sushit vegye akciósan

Noha nem szeretjük bevallani, a havi fizetésünknek egy igen tekintélyes része az élelemre megy el. Ez akkor is így van, ha nincsenek különleges kívánságaink, de ha jobban figyelünk az egészségünkre vagy ínyencebbek vagyunk, akkor még inkább.

A sushit például sokan szeretik, de kicsit drágának találják. Azonban bőven találhatnak azok is shusit maguknak, akik nem szeretnének túl sokat költeni, például itt: http://sushi.hu/Akcio.html. Ezen az oldalon olyan akciók várnak ránk, amelyek tekintélyes összeget segítenek megspórolni.