Láthatósági kabát
Láthatósági kabát

A láthatóság minden olyan munkánál fontos, amit szürkületi időben vagy éjszaka végeznek. Kétirányú zipzárral, kötött mandzsettákkal készült láthatósági kabát rendelésére van lehetőség a webáruházunkban, amennyiben olyan védőfelszerelést keres, ami kényelmes, biztonságos és meleget is biztosít. A legtöbb láthatósági ruházat feliratozható és vízálló.

Javasolt olyat választani, amin a varrás ragasztott és rejtett kapucnit is tartalmaz. A munkavédelmi eszközöknél és ruháknál nagyon fontos szempont, hogy CE minősítésűek legyenek, ez garantálja a minőséget és a biztonságot egyaránt. Az általunk forgalmazott Portwest láthatósági kabát mindegyike kényelmes és strapabíró. Válaszon olyan modellt, aminek rejtett vagy zárható zsebei vannak, így magánál tarthat telefont, zseblámpát, egyéb hasznos eszközt. A láthatósági ruhák többnyire neon-sárga színűek, webáruházunkban azonban narancssárga vagy zöld színben is meg lehet rendelni. Egyes modelleken fényvisszaverő szalagok és kontraszt panelek találhatóak, az autólámpa így jól visszaverődik rajtuk.

A különféle láthatósági kabát modellek extra kicsi és extra nagy méretekben is beszerezhetőek, így mindenki talál számára megfelelőt. Sőt, gyerekméretben is kapható láthatósági kabát és más ruházat, ami különösen jól jön bringázáskor, gördeszkázáskor vagy rollerezéskor. Cégünk más munkavédelmi öltözetet is forgalmaz, minőségi lábbelik és védőruhák kaphatóak vonzó áron, különféle igényeknek és munkakörülményeknek eleget téve. Nagyon kényelmesek és tartósak, hiszen mindennapos használatra tervezték.