Overade sisak
Overade sisak

Számos vita forog a kerékpáros védősisakok körül. Sokan azon a véleményen vannak, hogy teljesen haszontalanok, mások váltig állítják, hogy ez a legjobb megoldás a biztonságos kerékpározáshoz. Az Overade sisak tervezésének folyamán, gyakran említésre került a cél, hogy a biztonság érdekében semmit nem szabad feláldozni.

Ezért addig forgatták és méregették a sisakot, ameddig eljutottak az ideális kialakításhoz. Ennek a tervezési sikernek a nyomán jött létre a Plixi sisak, ami bár összecsukható, mégis teljes biztonságot nyújt a viselőjének.

Az Overade sisak zseniális kialakítása miatt, pár pillanat alatt kinyitható és használható. Egy adott pillanatban a vízáteresztése miatt panaszkodtak a vásárlók. A tervezők erre is találtak megoldást, mivel egy praktikus huzatbevonással a sisak teljesen vízhatlan lesz. Az Overade sisak felülmúlhatatlansága azzal bizonyítható, hogy egyszerű megoldásokkal lehet továbbfejleszteni. A sisakhoz lehet vásárolni leszerelhető napellenzőt, ami jól jön az túlzott napfényes bringázás közben.