Férfi köntös

Hajnalonként senki sem szeret kimászni a meleg, puha ágy védelméből. Pedig előbb-utóbb mindenkinek muszáj rászánnia magát, ezért a férfi köntös aranyat érhet, hiszen megvéd a hidegtől, a vastag anyagának köszönhetően. Tökéletes viseletnek számít a fürdés és a hajmosás után. A relaxálásnál is jó társat jelenthet. Az adora.hu weboldalon számtalan változatban lehet megvenni.

Sima, illetve csíkos változatban lehet sort keríteni a megrendelésére. Az urak eldönthetik, hogy milyen anyagút szeretnének megvásárolni. A férfi köntös színe szürke, kék, fekete és piros változatban vehető meg. A hossza változó lehet, ezért érdemes elgondolkodni rajta, hogy pontosan mekkorára lenne szükség. Nyárra elegendő csupán egy combközépig érő verzió, ám télre inkább a lábszárközépig érő típust kell megvenni. Deréknál könnyen megköthető a férfi köntös, tehát biztosan nem fog szétnyílni egy óvatlan pillanatban. Némelyik kapucnival is rendelkezik.

A zsebek szintén hasznosnak bizonyulnak a mindennapi életben. Most pedig térjünk át kicsit a hölgyekre, hiszen nekik is szükségük van éjszakai öltözékre. A combfix harisnya a hölgyek kedvence, tehát sohasem lehet belőle elég otthon. A férfiak megőrülnek érte, tehát érdemes a viselése mellett dönteni. Gyönyörűen kiemeli a lábak szépségét, tehát a hosszú combú hölgyek mindenképpen vásároljanak belőle! Akkor sem kell lemondani a vásárlásról, ha valaki teltebb formákkal rendelkezik, mert a honlapon ebben az esetben is alkalom nyílik a rendelésre. A rugalmas anyag idomul a test formájához. A megadott táblázat szerint, mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő méretet. A combfix harisnya csábító színekben kapható. A fekete számít az abszolút kedvencnek.

Ez a slankító hatásának köszönhetően jó vételt jelent. Sokan kedvelik még a vöröset, a bézst és a fehéret. Érdemes mindegyiket kipróbálni, mert így derülhet ki, hogy melyik áll a legjobban. Az ár szempontjából is jó vételt jelent a combfix harisnya, tehát nem érdemes lemondani a viseléséről. A webáruházból megrendelve igen hamar megérkezik.