Tiszta vízben lubickolni manapság már kiváltságnak számít. Bár ezt a medence vegyszer használatával még a saját udvarunkon is megvalósíthatjuk, tehát ezért nem kell idegen tájakra elutazzunk.

Csupán be kell szereznünk egy merevfalú medencét, de az is elég szerencsésnek mondhatja magát, akinek van egy szép ásott medencéje a hátsó udvaron. Így már minden megvan egy pompás grillpartihoz, hiszen a hangulat garantált.

Ha koszos a víz, az nemcsak nagyon csúnya látvány, hanem különféle veszélyeket is hordozhat magában. Egy medencét rendszeresen megtölteni friss, tiszta vízzel nem valami olcsó mulatság, ráadásul egyáltalán nem környezetkímélő megoldás, hiszen így rengeteg megy veszendőbe.

Viszont a megfelelő módszerekkel egyszerűen tisztán lehet tartani. A medence vegyszer használata minden gond nélkül megoldható és nem árt egy megfelelő keringető rendszerről is gondoskodnia annak, aki ennek kivitelezésén gondolkodik. A medence vegyszer alkalmazása sem mindig indokolt, kiváltképp akkor, hogyha letakarjuk, amikor nem használjuk.