Friss hús

A mai szokásoknak megfelelően, a legtöbben a hét minden napján fogyasztanak húst. A háziasszonyok elsősorban csirkét vagy sertést raknak a kosarukba. A hétvége közeledésével nagymennyiségben történik a vásárlás.

A friss hús remek alapanyagnak számít, ha a szombati vagy a vasárnapi ebéd elkészítéséről van szó. Érdemes egy olyan helyet keresni, ahol különösen jó minőségben lehet megvásárolni. Amennyiben a nagykereskedelmi mennyiségben történő megrendeléséről van szó, akkor a Master Market oldala pont kapóra jön.

A boltoknak, illetve a vendéglátóegységeknek fóliázott és lédig formában kínálja eladásra a friss húst. Figyelembe kell venni, hogy sok terméknek 3 nap a szavatossága. A vásárlás sokszor keddtől péntekig lehetséges. Rengetegféle akció kínálkozik a honlapon. Ezeket érdemes kihasználni, mert így rengeteg pénz spórolható meg.

12-15 kilogrammos, nagy kiszerelésben is lehetővé válik a vásárlás. A filézett, friss hús biztosan el fog fogyni a hétvége folyamán. A vevők minden szempontból elégedettek lesznek vele.