A legtöbben szeretik a mediterrán éghajlat nyújtotta luxustermékeket. Szerencsére, ma már Magyarországon is beszerezhető függőfotel, ami ha csak képzeletben is, de elrepít minket a tengerparti üdülők napsugaras teraszaira.

A műrattanból vagy más fémből készült fotelek kialakítása leginkább a régi hintaágyakhoz hasonlít. Formatervezésben válogathatunk a félkör alakú és a csúcsos változatok között, azonban minden esetben kényelmes párnákat kapunk, amin egész nap lazíthatunk.

Sok fotel úgy lett kialakítva, hogy árnyékolót is tartalmaz, így amikor már úgy érezzük, hogy elegünk volt a napozásból, akkor is a fotelban maradhatunk, nem kell árnyékba vonulni vagy mozgatni a terméket.

A párnák úgy vannak elhelyezve, hogy több oldalról is kényelembe helyezhessük magunkat, ráadásul választhatunk többszemélyes modelleket is. A függőfotel tökéletes az olvasásra, kikapcsolódásra, zenehallgatásra, de a Home Office is elvégezhető onnan. Amennyiben szeretjük a mediterrán életérzést, szerezzük be a legújabb hintaszékeket.