Az igazi szépség belülről fakad, ám nem árt, ha van a tarsolyunkban egy-két olyan okos kiegészítő, amivel tovább növelhetjük a megjelenésünk által keltett hatást. Az ékszerek közül a fülbevaló az, ami a leginkább hangsúlyossá teszi az arcot.

Általános igazság, hogy a jól megválasztott fülbevaló szintekkel emeli a szépséget, míg az arcformánk szempontjából előnytelen darabok elrontják az egyébként vonzó megjelenést.

Más formavilág illik a gömbölyded és a szögletes arcberendezésű hölgyekhez, megint más azokhoz a személyekhez, akiknek szívalakú vagy hosszúkás az arca. Mielőtt nekilátnánk a fülbevaló vásárlásnak, járjunk utána, hogy a saját személyre szabott esetünkben mi számít ideálisnak! Ha megvan az eredmény, nincs más dolgunk, mint megtekinteni a Velekey-ékszervilág gazdag termékkínálatát.

A webáruház olyan nagy márkanevekkel operál, mint a Pandora, a Thomas Sabo, a Fossil vagy a Skagen. Tekintve, hogy internetes platformról van szó, akár a kedvenc kanapénk kényelméből is megrendelhetjük a kiszemelt fülbevalót.