Gel lac

Egykoron a tetszetős körmök érdekében használtak rizsport, tojásfehérjét, zselatint, méhviaszt vagy éppen hennát is. Ma már nem szükséges kísérletezgetni különféle anyagokkal, mert számunkra minden adott. A gel lac olyan nagyszerű fejlesztés, amely mindent megad, amire a körmöknek szüksége van. E szinte kifogástalan festőzselé, amely UV fényre köt, ezért egyáltalán nem kell amiatt aggódni, hogy nem szárad meg hamar és hatékonyan.

A szépségszalonok is nagyon szeretik a gel lac használatát, mert könnyű vele dolgozni, hetekig is megmarad a szépsége, valamint szagtalan. Aki törődik a testével és külalakjával az tudja, hogy a szép körmök nemcsak szép festést igényelnek.

Érdemes odafigyelni arra, hogy a szervezetünknek megadjuk azokat a vitaminokat és tápanyagokat, amelyekre szüksége van, különben a körmeink sem maradnak erősek és egészségesek. Köztudott, hogy körmeink állapota milyen sokat elárul rólunk. Ha minderre figyelmet fordítunk, akkor a gel lac csak fokozni tudja a szépséget, mert erre hivatott.