Kern András új filmje: Gondolj rám
Kern András új filmje: Gondolj rám

Kern András 18 év kihagyás után ismét a rendezői székben. A Kossuth és Jászai Mari-díjas színész ez alakalommal egy Vámos Miklós novellához nyúlt és készített belőle egy igazi Kern féle „nagyon” vígjátékot. A film zenéjét Presser Gábor szerezte.

A Gondolj rám című film a rendező Kern András, Eszenyi Enikő, Rajhona Ádám, Elek Ferenc, Törőcsik Franciska és Liptai Claudia főszereplésével kerül a hazai mozikba, az újévben, egész pontosan január 21-én. A vadonatúj film előzetes már most látható, amely egyértelműen felcsigázza a kedélyeket.

A film egészére a Kern András féle fekete humor a jellemző, amely csavarokkal telve, de közben szellemesen mesél hazugságainkról, árulásainkról, így a mozi egyfajta szembenézés önmagunkkal.

A Gondolj rám, Kern harmadik saját rendezésű mozifilmje, a Sztracsatella és a Miniszter félrelép után. A film forgatókönyvét a Halhatatlan novella szerzőjével – Vámos Miklóssal – közösen írta.  A film 2016. január 21-én kerül a hazai mozik képernyőjére, addig is itt van az előzetes, abból lehet csemegézni.