A főváros egyik kerületéből a másikba történő költözés számos akadályba ütközik, ha nem profi szakemberek végzik. Nemcsak a csomagolásról, cipelésről, a teherautó hiányáról van szó, hanem például a parkolásról is. Egyáltalán nem egyszerű feladat a költöztetés Budapest városában, ezért tanácsos szakértő céghez fordulni a problémával, amelyiknek munkatársai könnyedén megoldják ezt. Szerencsére nem nehéz megbízható céget találni a fővárosban, például a bauerkoltoztetes.hu portálon található elérhetőségeken keresztül felvehetjük a kapcsolatot a szakemberekkel.

Számukra semmilyen akadályba nem ütközik a költöztetés Budapest területén, sőt, azon kívül sem. Ráadásul Budapesten számos kedvezményt is adnak az ügyfeleiknek, de a precíz szolgáltatások amúgy sem kerülnek horribilis összegekbe. A fuvarozók vigyáznak minden rájuk bízott tárgyra, sértetlenül, ép állapotban szállítják el. Ezekkel a szakemberekkel a költöztetés Budapest zónájában kellemes emlék marad.

Szolgáltatásaik közé tartozik az irodaköltöztetés is

Egy irodában nagyon sok értékes gépezet, fontos dokumentumok találhatóak, amelyek nagyon óvatos és precíz szállítást igényelnek, ezért célszerű fuvarozó cégre bízni ezt a munkát. A BauerTeher vállalkozás munkatársai A-tól Z-ig vállalják az irodaköltöztetés folyamatát, kezdve a csomagolástól, a bútor szétszerelésen át egészen az új helyen történő összerakásig. Hétvégén is dolgoznak, tehát a költözés miatt nem kell leállítani a munkát az irodában, ha a cégtulajdonos úgy határoz. A költöztetők jól megválasztott kapacitással, hatékonyan, gyorsan és biztonságosan végzik el a szállítást.

100 négyzetméternél kisebb irodák esetében 3-4 fővel, valamint 3,5 tonnás teherautóval, az ennél nagyobbakat 6-8 fuvarozóval és 7,5 tonnás teherautóval költöztetik. Az irodaköltöztetés korrekt áron történik ennél a cégnél, az összegek megtekinthetőek az említett weboldalon. Ezek alapján bárki ki tudja számolni a fizetendő végösszeget. Ne idegeskedjen az irodaköltöztetés miatt, bízza ezt inkább szakképzett fuvarozókra!