Nem kell weboldalak tucatjait böngészni hosszú perceken keresztül, amíg végre megtalálhatjuk azt a műsort, amit szeretnénk megnézni a tévében. Sorozatok, mozifilmek, sportközvetítések, híradó, vetélkedők időpontja egy helyen.

Rengeteg TV műsor közül válogathatunk, hogyha ellátogatunk a musor.tv weboldalra. Aki a sport világában szeretne elmerülni, annak érdemes követnie az M4 Sport, Eurosport1 adását. A zenerajongók sem fognak unatkozni, hogyha a Sláger TV-re kapcsolnak, hiszen itt reggeltől estig szól a muzsikaszó, garantálva ezzel a kiváló hangulatot.

Természetesen a népszerű sorozatok sem maradhatnak ki, amelyekből a legtöbbet a Sorozat+ és a Cool TV sugároz. A Dr. Csonttól elkezdve, az olyan retro különlegességekig, mint A simlis és a szende, minden terítékre kerül. A tv műsorok között mindig népszerűek voltak azok a csatornák, ahol mozifilmeket mutatnak be.

Ez esetben érdemes a Film+, Mozi+, illetve a Viasat3 HD ajánlatát megtekinteni. A TV műsor böngészése még soha nem volt ennyire egyszerű és gyors, mint most. Különböző szűrőket is használhatunk, a könnyebb találatok érdekében.