Pattanás elleni krém

Különböző okoknál fogva, bárki bőrén megjelenhetnek időnként a csúnya pattanások, ez pedig nemcsak a tinédzser korúak panasza. Persze, igyekszünk minél hamarabb elmulasztani, ennek érdekében a pattanás elleni krém hasznunkra lehet. Amennyiben nincs kéznél, akkor bizony be kell szerezni! Az oktogonpharma.hu webáruházban kapható Uriage HYSÉAC SOS PATÉ pattanás elleni krém gyors segítséget képes nyújtani.

Ez a krém akár egyetlen éjszaka alatt eltüntetheti a rút pattanásokat. Antibakteriális, faggyúképződést csökkentő, nyugtató és szárító hatással büszkélkedik ez a termék, amit tanácsos még akkor is megvennie, hogyha csak ritkán jelennek meg pattanások a bőrén. Közvetlenül a pattanásokra kell felvinni lefekvés előtt, majd egész éjszakára rajta kell hagyni.

Csak reggel tanácsos leöblíteni, valamint szükség esetén megismételni a következő éjszaka is. Nagy valószínűséggel nem lesz szükség ismétlésre, hiszen ez a pattanás elleni krém rendkívül hatékony. Ne hagyja, hogy a bőrét elcsúfítsák, inkább használja ellenük a krémet!