A fontos dokumentumokat mappában tartjuk, azonban néha nem elég ezeket csak egyszerűen belehelyezni, bele is kell fűzni ahhoz, hogy teljes biztonságban legyenek. Minden lényeges irat biztonságosan archiválható gyorsfűző mappa használatával, amiből biztosan nem fognak kiesni a fontos dokumentumok.

Több modell is van, amelyik címketartóval és címkével van ellátva, ami azért jelent jó választást, mert ha ráírjuk, hogy milyen iratokat tartalmaz az adott mappa, később könnyedén megtaláljuk, amikor keressük. Ezért egyetlen irodából sem hiányozhat a gyorsfűző mappa, amit korrekt anyagi feltételekkel vehetünk meg az officemarket.hu netes üzletből.

Minden termék magas minőségű, remek döntés az ESSELTE Classic kék színű, A4 méretű, újrahasznosított karton gyorsfűző mappa, ami minden szempontból megfelel a fontos dokumentumok tárolására. 10 darabos csomagolásban szerezhető be, tehát éppen megfelelő mennyiségben egy átlagos forgalommal rendelkező irodába. Hogy mennyire jó választás ez a gyorsfűző mappa, azt akkor látjuk, amikor már használjuk.