Itt rengeteg akciót találhat: http://sushi.hu/Akcio.html

Noha nem szeretjük bevallani, a havi fizetésünknek egy igen tekintélyes része az élelemre megy el. Ez akkor is így van, ha nincsenek különleges kívánságaink, de ha jobban figyelünk az egészségünkre vagy ínyencebbek vagyunk, akkor még inkább.

A sushit például sokan szeretik, de kicsit drágának találják. Azonban bőven találhatnak azok is shusit maguknak, akik nem szeretnének túl sokat költeni, például itt: http://sushi.hu/Akcio.html. Ezen az oldalon olyan akciók várnak ránk, amelyek tekintélyes összeget segítenek megspórolni. Természetesen nemcsak az ár vonzó, hanem maga a japán ételkülönlegesség is minőségi alapanyagokból, ínycsiklandozó receptek alapján készült.

Tehát nem kell lemondani a különleges falatokról, ha úgy érezzük, hogy kevesebb pénzt tudunk az élelemre fordítani, csak egy kicsit figyelmesebben kell kiválasztani azokat a helyeket, ahonnan vásárolunk. A sushi felkerülhet az asztalunkra, akár heti rendszerességgel is. Miért is ne lenne így, ha a kedvenceink közé tartozik ez az étel?!