Advantix spot on
Advantix spot on

Négylábú kedvenceink kiszabadulva az apartman sokadik emeletéről egy sétáltatás keretében, nagy örömmel szaladgálnak a friss fűben vagy játszanak az éppen lehulló levelek között. Ilyenkor, néha olyan gyorsan eltűnnek a bokrokban, hogy észre sem vesszük, merre mentek. Amikor aztán végre előkerülnek, gyakran nem kívánt „barátokat” hoznak magukkal, paraziták képében. Ennek a problémának a megelőzésére alkalmas az Advantix spot on készítmény.

A termék 2 hatóanyag egymást segítő hatásából épül fel, és képes távol tartani a vérszívó élőlényeket, még a szőrtetveket is. Legyek, bolhák, kullancsok, lepke- és hagyományos szúnyogok ellen ugyanúgy véd az Advantix spot on. A barzoo.hu weboldalon részletes használati utasítást találunk arra vonatkozóan, hogy miként kezeljük a kutyust.

Fontos, hogy a méretet és súlyt szem előtt tartsuk, mert ezen információk ismeretében kell kiválasztásra kerüljön az Advantix spot on. Tegyünk meg mindent azért, hogy a házőrző, miközben minket óv, kellő védelemmel legyen felvértezve a kártevőkkel szemben!