Az egyedi megjelenés és a magas minőségből fakadó stílusos kialakítás olyan feltételek, amelyeknek muszáj megfelelniük a kivételes tűztereknek. Amikor a fűtésről a téma, akkor egyértelműen szóba kerülhetnek olyan megoldások, mint a kivételes formavilággal rendelkező sarok kandalló. A hagyományos változatokhoz képest, ezek már valami olyat tudnak nyújtani, amire a mai világban komoly szükség van.

Ez a szépség és a kimagasló biztonság. Nincs nyílt felület, ahonnan kipattanhat a parázs vagy visszaszivárog a füst. A sarok kandalló azon túl, hogy a lakás éke, még helytakarékos is. Szépen meghúzódik két fal találkozásánál és közben remekül ellátja a feladatát.

Teljesítményétől függően, több-kevesebb hőmennyiség leadására képes. Prémiumminőségű alapanyagokból történik az előállítása, valamint a beépítését is profi szakemberek végzik. A sarok kandalló maximálisan beleillik egy modern otthon képébe. A hideg hónapokat bátran töltsük egy ilyen fantasztikus tűztér előtt, ami erőt és kellemes meleget sugároz magából!