Kategória Hitel

Lakáshitel vásárláshoz vagy építkezéshez

Amennyiben szeretne egy lakást vásárolni, de nincs rá elég pénze, segítségben is részesülhet. A lakáshitel igénylése több szempont alapján történik, így hát a következő tényezőket veszik figyelembe, mielőtt hitelt adnának valakinek: a havi jövedelem, iskolai végzettség, családi állapot, az ingatlan elhelyezkedése, de az igénylő által eltartott gyermekek száma is meghatározó.

Kategória Hitel

Otthon létesítéshez szocpol

 

Amikor lakásvásárlásra kerül a sor, akkor minden esetben szükség van egy nagyobb összegre, hiszen a banki hitelekhez is szükség van önerő felmutatásához, mivel teljes egészben, mindenféle saját rész felmutatása nélkül nem lehet hitelt kapni. Ezért érdemes körbejárni a különféle állami támogatásokat, hiszen ezeknek a segítségével nagyobb összeget is lehet igényelni. A legnépszerűbb támogatás a szocpol, ami a gyermekek számában van meghatározva. Egy gyermek után nem lehet igényelni. Legalább kettő gyermekkel kell rendelkezni, hogy a szocpol járjon. Egészen négy vagy annál több gyermekig van meghatározva az igényelhető legmagasabb összeg. A szocpol mértéke, ezen belül még attól is függ, hogy mekkora alapterülettel rendelkező ingatant szeretne vásárolni.

Kategória Hitel

Az otp lakáshitel kalkulátor nagyon hasznos.

Amikor már eljön az a pillanat az életünkben, hogy szeretnénk egy saját lakást venni, mert már kinőttük a kis albérletet vagy a kis panellakást, akkor inkább vegyünk egy kertes családi házat. Hogy ha pedig nincs hozzá elegendő pénzünk, akkor ezt nagyon könnyen meg tudjuk oldani. Az otp lakáshitel kalkulátor nagyon hasznos dolog, és segít benne, hogy ki tudjuk számolni, hogy mennyit kell majd visszafizetnünk és hogy mennyi idő alatt, de ehhez meg kell adnunk pontos adatokat.