Mit jelent a hiteles fordítás? Okiratok és cégiratok hiteles fordítását, valamint 3. személy által fordított szövegek utólagos hitelesítését, például cégbírósági bejegyzéshez, külföldi munkavállaláshoz, adásvételhez vagy más ügyintézéshez. A Bilingua Fordítóiroda szolgáltatásai közé tartozik a hiteles angol fordítás, méghozzá gyorsan és kedvező áron.

Anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, diploma fordítása sem jelent akadályt, mivel ezeket a dokumentumokat pecséttel, záradékkal, magyar szalaggal átfűzve bocsátják a megbízó rendelkezésére, így azokat külföldön garantáltan elfogadják. Ha Önnek hiteles angol fordításra lenne szüksége Bilingua Fordítóiroda remek választás.

A magyar dokumentumok és szövegek angol nyelvre történő átültetést magas színvonalon végzik. A fordítóiroda dolgozói és szakfordítói nagyon jól ismerik az angol nyelvet, ezért bátran támaszkodhat a szakértelmükre. Az okiratok hiteles angol fordítás céljából keresse őket bizalommal, mert a kapott eredménnyel biztosan elégedett lesz!