Sokan panaszkodnak arra, hogy a panellakások nyílászárói korántsem tökéletesek. A 21.században már van lehetőség ennek a problémának a megoldására. A panellakás ablakcsere számtalan család életét tette könnyebbé. A művelet minden esetben bontással történik, mert a már meglévő ablaktokba nem szabad belerakni az új nyílászárókat.

A szerelési hézag eltüntetése PUR habbal és takaróprofilokkal zajlik. A szakemberek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a panellakás ablakcsere zökkenőmentes legyen.

Lehetőleg minél előbb kell időpontot foglalni, mert igen nagy az igény erre a szolgáltatásra. A munkát nyáron érdemes elvégezni. A helyszíni felmérést követően hamarosan készen lesz az árajánlat. Általában egy-két héten belül vége van a munkálatoknak.

A panellakás ablakcsere egy kis felfordulással jár, de megéri vállalni a vele járó kellemetlenségeket. Így kevesebbet kell a fűtésre költeni, tehát bőven megtérül ez a beruházás. Mivel a szakembereknek már nagy tapasztalatuk van, ezért magas szinten végzik el a munkálatokat.