Kategória Szolgáltatás

Hol kaphatóak szép ruhák moletteknek?

ruhák moletteknek

Egy pár plusz kiló igazán nem ok arra, hogy valaki elrejtse magát egy csúnya és divatjamúlt ruhába. Vannak ugyanis olyan ruhák moletteknek, amelyek a vékonyaknak való szettekkel is vetekszenek. Ezt nem nehéz elhinni, ha rákeresünk a caremo.hu webshop kínálatára.

A molettebbek sokáig eléggé bátortalanul választottak ruhákat, mivel a szegényes felhozatal talán azt sugallta nekik, hogy nem öltözhetnek a legújabb trendeknek megfelelően. Nos, a webáruház ezt teljesen megcáfolja, hiszen a ruhái izgalmasak, vidámak, színesek és roppant nőiesek. A ruhák moletteknek finoman emelik ki a dús idomokat, a nadrágok karcsú ívet adnak a lábaknak, a blézerek pedig a derekat teszik még szebbé.

Teljesen téves elképzelés, hogy a teltebbek hosszú és bő szoknyákat kell viseljenek. Hordjanak bátran rövid, egyenes szárú szoknyát. A webáruházban megtalálható ruhák moletteknek mindenképpen azt sugallják a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyeknek, hogy a plusz kilók ellenére merjenek vagányak lenni, nyugodtan mutassák meg magukat!

Print Friendly, PDF & Email