Egy pár plusz kiló igazán nem ok arra, hogy valaki elrejtse magát egy csúnya és divatjamúlt ruhába. Vannak ugyanis olyan ruhák moletteknek, amelyek a vékonyaknak való szettekkel is vetekszenek. Ezt nem nehéz elhinni, ha rákeresünk a caremo.hu webshop kínálatára.

A molettebbek sokáig eléggé bátortalanul választottak ruhákat, mivel a szegényes felhozatal talán azt sugallta nekik, hogy nem öltözhetnek a legújabb trendeknek megfelelően. Nos, a webáruház ezt teljesen megcáfolja, hiszen a ruhái izgalmasak, vidámak, színesek és roppant nőiesek. A ruhák moletteknek finoman emelik ki a dús idomokat, a nadrágok karcsú ívet adnak a lábaknak, a blézerek pedig a derekat teszik még szebbé.

Teljesen téves elképzelés, hogy a teltebbek hosszú és bő szoknyákat kell viseljenek. Hordjanak bátran rövid, egyenes szárú szoknyát. A webáruházban megtalálható ruhák moletteknek mindenképpen azt sugallják a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyeknek, hogy a plusz kilók ellenére merjenek vagányak lenni, nyugodtan mutassák meg magukat!