HTC okostelefonok

Egy csúcskészülék esetén, minden szempontot figyelembe kell venni. Ezek általában többe kerülnek, mint a középkategóriás vagy annál alacsonyabb minőségű termékek. A HTC okostelefonok teljesítik a feltételeket kompromisszumok nélkül. Gyors készülékek, legyen szó akármilyen igénybevételről. Elegendő memóriával vannak felszerelve, hogy egyszerre több alkalmazást tudjanak futtatni.

Az erős processzornak hála, az Android rendszer folyamatosan fut rajta. Nem tapasztalni, akadásokat, újraindulást és fagyást sem. A HTC okostelefonok remek pontozást kaptak az Antutu Benchmark tesztjén. Még nem készült olyan játék, amit ne tudnának futtatni. Praktikusan lett konfigurálva az Android ezekre a mobilokra és odafigyeltek a készítők, hogy sok hasznos funkciót csempésszenek be a kezelőfelületbe.

Átlátható menürendszert alakítottak ki, ezért nem fogunk elveszni benne akkor sem, ha számtalan alkalmazást telepítettünk a telefonra. A HTC okostelefonok formatervezése egyedi külsőt kölcsönöz a telefonnak, amit sok cég próbál utánozni.