Clinident

A kicsi gyermekek gyakran tartanak az orvosoktól, hiszen félnek az injekcióktól, valamint a vizsgálatoktól. De ezt a félelmet a gyermek könnyedén le tudja küzdeni bizonyos segítséggel. A Clinident szakemberei mindent megtesznek azért, hogy a kicsi fogai is szépek és egészségesek legyenek. Célszerű a gyermeket félévente elvinni ellenőrzésre, aminek során megvizsgálják a fogak állapotát, valamint megnézik, hogy kell valamelyikre több figyelmet szentelni.

A Clinident gyermekfogászának igazán fontos, hogy az apróságok ne érezzenek félelmet, amikor elvégzik a vizsgálatokat. Az első élmények igen meghatározónak számítanak a csemetéknél, hiszen ha már elsőre félelem tölti el a fogorvosnál, akkor ez ki fog hatni a felnőttkorára is. A Clinident fogorvosa mindent megtesz azért, hogy a gyermek vidám hangulatban távozhasson és jó élmény legyen neki ez a látogatás.

Természetesen a fogászatnál igényelhet más szolgáltatásokat is. A legnépszerűbb a páciensek körében az esztétikai beavatkozás, valamint a fogászati implantátum. A csöppségek fogai igen törékenyek és viszonylag gyorsan kihullnak. Amint elveszíti a tejfogakat, utána legalább évente kell ellenőriztetni. Amikor elindul a fogzás, akkor már szükségessé válik az ellenőrzés. Nagyon sok olyan szülő van, aki nem szeretne tablettákat adni a kicsiknek, amikor elkezdenek az első fogacskák kibújni.

Az illóolajok és a homeopátia mellett, okos megoldásnak tűnik a rágcsálás, valamint a szoptatást. A Clinident fogászatnál egy előzetes megbeszélésre kell időpontot igényelni, ahol mindent meg fog tudni a kezelésekről. A kicsik fogánál előtérbe kell helyezni a tisztítást, illetve a cukros ételek csökkentését. Ha lehet, akkor minél kevesebb édességet fogyasszanak, mert ezek rombolhatják a fogak zománcrétegét. Ha pedig a gyökerekig lehatolnak, akkor csak a gyökérkezelés vagy a húzás jöhet szóba. A Clinident szakemberei természetesen mindent megtesznek azért, hogy a kicsi fogai megmaradhassanak. Ehhez pedig többféle kezelést is alkalmazhatnak a szakorvosok.