Szolgáltatások Ildikó szalonjában
Szolgáltatások Ildikó szalonjában

A hölgyek nagy hangsúlyt fektetnek a szépítkezésre napjainkban, annak érdekében, hogy kifogástalan külsőjük segítségével, magabiztosabban tudjanak fellépni bármilyen szituációban. A 18. kerületben újonnan megnyílt Ildikó szalonja várja kedves vendégeit!

A professzionális szolgáltatást biztosító kozmetika az Üllői úton található, Pestszentlőrinc szívében, könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközzel és saját járművel is.

A szépülni vágyó hölgyek számára a szalon a következő szolgáltatásokat biztosítja: az arcpakolásokat, amelyek megfiatalítják a bőrt, kisimítva a ráncokat. A sminktetoválások, a fiatalos megjelenés érdekében vehetőek igénybe és az alakformázás, aminek a segítségével megszabadulhatnak a hölgyek a felesleges kilóktól.

A professzionális szolgáltatásokról a kozmetikus 20 éves szakmai tapasztalata és nyitottsága az új módszerek felé gondoskodik. Ildikó szalonja harmonikus, kellemes környezetben várja vendégeit. Ha szeretne nyugodt körülmények között ellazulni és megszépülni, válassza a 18. kerületi kozmetikai szalont!