Baba fotózás
Baba fotózás

A kismamák és kispapák alig várják, hogy végre megszülessen a szemük fénye. Az emlékek megörökítése érdekében, bármikor igényelhető a baba fotózás.

A szakemberek szerint az a jó, ha erre minél hamarabb sor kerül, hiszen kezdetben az újszülött még viszonylag sokat alszik és gyakran vesz fel magzatpózt. Azonban, a képek elkészítéséhez szükség lesz néhány kellékre is. Például, a Fonallak oldalán könnyen leadható a rendelés, ezért innen is vásárolhatnak a baba fotózás előtt.

A legtöbb felszerelés rózsaszín vagy kék, azonban lehetőség nyílik másféle terítők, kosarak, hajpántok és táskák elkészíttetésére is. Igazán jól mutatnak majd a kicsik fotóin, az egyedi kialakításuknak köszönhetően.

Mivel jól melegítik a testet, ezért a bébik nem fognak megfázni a baba fotózás során. A puhaságnak hála, a csecsemők képesek lesznek nyugton maradni pár kép elkészítéséig. A szülők garantáltan elégedettek lesznek a baba fotózás eredményével és másnak is szívesen mutatják majd meg, a magas színvonalon elkészített képeket, amelyek örök emléket jelentenek a családnak.